SkinPen–Collageen Inductie Therapie (CIT)

De huid in de diepte vernieuwen, zónder oppervlakkige schade aan te richten en met minimale downtime. Dit kan met de SkinPen Collageen Inductie Therapie (CIT). De SkinPen is het eerste FDA goedgekeurde medische micro-needling systeem ter wereld. Het is tevens als enige systeem FDA goedgekeurd voor het veilig en effectief behandelen van acné-littekens. Naast het behandelen van acné-littekens, is een behandeling met de SkinPen geschikt voor het verstevigen en egaliseren van de huid door het stimuleren van fibroblasten, die collageen en elastine aanmaken. Ook fijne lijntjes verminderen of verdwijnen en poriën verfijnen met behulp van de medische micro-needling behandelingen. De SkinPen is krachtiger, preciezer en veiliger dan ooit tevoren!

De naalddiepte kan in tegenstelling tot veel andere micro-needling systemen op de naald zelf worden ingesteld en gaat hierdoor nooit dieper of oppervlakkiger in de huid dan ingesteld. Daarnaast is de SkinPen het enige micro-needling systeem waarmee bewezen zuivere microkanaaltjes gemaakt worden. Dit is beide uniek en de veiligheid van de behandeling is hiermee gewaarborgd.

Hoe werkt medisch micro-needling?

Met medisch micro-needling wordt, door middel van hele kleine, steriele naaldjes die vibrerend op de huid terecht komen, kleine micro kanaaltjes in de huid gemaakt. Tijdens de behandeling wordt het natuurlijk herstel proces diep in de huid geactiveerd waardoor nieuw collageen(type 3) en elastine wordt aangemaakt. De huid wordt hierdoor steviger en voller en de huidteint egaler, frisser en stralender. Medisch micacne littekensro-needling is effectiever en zorgt daardoor voor een zichtbaarder resultaat.

Indicaties
SkinPen collageen inductietherapie kan voor vele indicaties worden ingezet:
(Acné) littekens
Fijne lijntjes
Pigmentvlekjes (bijv. zonbeschadigingen)
Doffe huid
Grove huidstructuur
Vergrote poriën
Verslapte huid

Na de behandeling
Afhankelijk van het behandelde gebied en de intensiteit van de behandeling zal de huid er wat roder uitzien en warm / prikkelend aanvoelen. Dit gevoel zal na enkele uren afnemen.

De huid kan in de dagen na de behandeling ligt gaan schilferen. De behandeling heeft een korte herstelperiode. Na de behandeling ontvangt u 2 nazorg producten om het herstel te bevorderen. Dit is bij de prijs van de behandeling inbegrepen.
Voor een optimaal resultaat worden er 3- 6 behandelingen aangeraden met een interval van 4 weken.

de eerste 24 uur na beh