Omdat uw huid de beste zorg verdient!
Ga de strijd aan en reken af met acné.
Met laser van ongewenst haargroei af
Alleskunner voor een gezonde en stralende huid

ACTIES;

  • Introductie aanbieding Hydrafacial!!
  • Betaal bij de platinum behandeling de prijs van de Deluxe behandeling   ( aanbieding geldt op eerste behandeling)
  • Betaal bij de Deluxe behandeling de prijs van de Signature behandeling ( aanbieding geldt op eerste behandeling)

 

ALGEMENE MEDEDELINGEN VAN DE PRAKTIJk 

  • Op dit moment start ik geen nieuwe behandeltrajecten ivm aankomende sebbatical. Vanaf september is er weer ruimte om nieuwe behandeltrajecten te starten. Intake's kunnen wel alvast worden ingepland.
  • Actuele wachttijd voor inplannen afspraak tussen 2-3 weken
  • In de maanden juni, juli en augustus is de praktijk volledig gesloten. In deze maanden zal ik niet bereikbaar zijn. Dit geldt zowel voor mail, teloon als whatsapp.

21-02-2017

iStock 490177090

Wat is goede huidverzorging?

Als het gaat om een goede verzorging voor de huid lijkt het soms wel of we door de bomen het bos niet meer zien. In een aantal blogs willen wij jou meenemen in de wereld van  cosmetische ingrediënten. Wat kunnen ze doen voor onze huid?.

 

Een reis in de wereld van cosmetische ingredienten

Als het gaat om een goede verzorging voor de huid lijkt het soms wel of we door de bomen het bos niet meer zien. De één beweerd dit en de ander beweerd dat. Wat is waar en wat doet nu echt iets voor de huid?. Bij huidtherapie Culemborg willen wij jou graag helpen om een goede keuze te maken om jouw huid op de juiste manier te verzorgen met ingrediënten die daadwerkelijk iets doen voor de huid.

Naast het feit dat een ingrediënt iets kan doen in de huid is het ook heel belangrijk dat deze in juiste concentraties aanwezig is.       Denk hierbij bijvoorbeeld aan vitamine c. Dit is een prachtige ingrediënt met bewezen werkzame eigenschappen echter alleen werkzaam vanaf 3%.orange 1995056 640 Helaas zien we vaak dat er aan angel dusting wordt gedaan.
Wat is angel dusting? Dit betekend dat er een minimale hoeveelheid aan werkzame stof in een crème wordt toegevoegd. De hoeveelheid is te weinig om echt iets te kunnen doen voor uw huid maar omdat het wel aanwezig is in de crème mogen er wel mooie reclame claims mee gedaan worden.

Bij Huidtherapie Culemborg willen wij dat de crème/serum echt iets voor de huid doet en er geen valse belofte gedaan word. Hierin kijken wij of de juiste hoeveel van een bepaald ingrediënt aanwezig is en op welke wijze het wordt verwerkt in een crème of serum.

In een serie van blogs willen wij je meenemen in de wereld van cosmetische ingrediënten. Hierin willen wij laten zien welke ingrediënten gunstig zijn voor de huid. Wat doen ze voor de huid? Welke ingrediënten hydrateren de huid?. Welke ingrediënten werken het beste bij huidveroudering? Of pigment? Daarnaast willen samen met je gaan kijken naar wat zijn antioxidanten?. Wat doen deze voor de huid?. Hoe zit het met zonbescherming? Want je hebt chemische filters en minerale filters. Hoe zit het met exfoliëren van de huid? Welke ingrediënten worden hiervoor gebruikt. Denk aan glycolzuur( aha), salicylzuur (bah) en poly hydroxy zuren ( pha’s). Hoe lees je een ingrediëntenlijst van een product?.

Kortom een reeks interessante blogs die jou hopelijk verder gaan helpen in de wereld van cosmetische ingrediënten. Ons doel is je inzicht geven in de ingrediënten zodat je zelf een keuze kunt maken welk product bij jouw huid past.

 

 

 

0345-505530

HUIDTHERAPIE

Wij behandelen huidaandoeningen zoals, acne, overbeharing, pigmentplekken en couperose.

LASER

Veilig en doeltreffend van uw ongewenste haargroei af.

OEDEEMTHERAPIE

Bij ons kunt u terecht voor de behandeling van primair- en secundair lymfoedeem.

TARIEF/VERGOEDING

Veel van onze behandelingen worden vergoed vanuit de zorgverzekering. Wij zijn direct toegankelijk.