14 juni 2018

assortiment mineralogie

Mogen wij u voorstellen…..

Wij hebben een nieuw product in de praktijk en zijn hier enorm blij mee. Graag stellen wij u voor aan de minerale make- up van Mineralogie.

09 november 2017

peelen

AHA en BHA Peelings

Je leest het veel: chemische peeling. Maar wat is dit nou precies? Wat wordt hiermee bedoeld en wat voor een effect heeft het op de huid. In onze praktijk werken wij met verschillende peelingen zodat we de juiste peeling voor de juiste indicatie kunnen inzetten. Vandaag vertellen wij wat meer over de meest toegepaste peelingen in de praktijk voor Huid- en Oedeemtherapie Culemborg. De AHA en de BHA peeling.

geschreven door Jeanette Melis

18 juli 2017

zomer goed

De zon en onze huid

Het is weer ( bijna) vakantie! En dus zullen de meeste van ons de zon lekker gaan opzoeken! Wat een heerlijk vooruitzicht, maar ook een die ons wel even laat stil staan bij het belang van een goede zonbescherming. Want wat doet de zon nu in de huid en hoe zat het ook alweer met de UV stralen die in zonlicht voorkomen. In deze blog nemen we je mee in de wereld van de zonbescherming.....

24 maart 2017

Retinol Group Shot

In een reeks van blogs gaan wij dieper in op goede huidverzorging en deze blog besteden wij aandacht aan vitamine-A/Retinol. Wat doet deze vitamine in de huid en welke effecten brengt het met zich mee?.

 

23 maart 2017

Smaller product range web versie

Actie  Actie Actie

Tot en met 27 maart 2017 krijgt u 10% korting op de producten van Medik8.

Mocht het product niet op voorraad zijn dan kunnen wij deze bestellen.